Media

My Style Rocks - Με το στόμα ανοιχτό ο Κουδουνάρης με την Αμάντα: «Παιδί μου ακούς τι λες;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Άφωνος έμεινε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Αμάντα Μανωλάκου και όλα όσα του έλεγε όταν στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. 

Η Αμάντα σήμερα (9/11) ήθελε να παρουσιάσει το outfit της λέγοντας στους κριτές και τις συμπαίκτριές της πως είχε κάνει αυτές τις στυλιστικές επιλογές προκειμένου να γνωρίσει τη νέα social media manager της.

amanta-manolakou.jpg

Δεν περίμενε όμως την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη ο οποίος παίρνοντας τον λόγο για να σχολιάσει την εμφάνισή της, της είπε ότι δεν ήταν και πολύ επιτυχημένη παρ' όλο που είχε πολλά όμορφα κομμάτια που όμως δεν είχε συνδυάσει ιδανικά.

Όταν η Αμάντα πήρε τον λόγο και στην προσπάθειά της να πείσει τον κριτή για την εμφάνισή της, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειξε να μην καταλαβαίνει τίποτα από ό,τι του έλεγε και διακόπτωντάς την, με ύφος της απάντησε: «Παιδί μου ακούς τι λες;».

Η αντίδραση της Αμάντας ήταν να χαμογελάσει αλλά στη συνέχεια να επιμείνει για το λουκ της που όμως δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και σίγουρα καθόλου τον Κουδουνάρη ο οποίος τής έβαλε ως βαθμό το... 1.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved