Media

Cash or Trash: Συγκινήθηκε η Μοιραράκη αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της - Η αφιέρωση

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Δέσποινα Μοιραράκη στο σημερινό επεισόδιο του Cash or Trash είχε απέναντί της τον Γιάννη Ανδρεόπουλο, ο οποίος δήλωσε πολυγραφότατος στιχουργός.  

Ο κύριος Ανδρεόπουλος ήθελε να πουλήσει μία ειδική γραφομηχανή που έγραφε νότες και όπως είπε: «Αυτό που με κρατάει σε ζωντάνια και ενεργητικότητα είναι η αισιοδοξία που έχω για τη ζωή και περισσότερο νομίζω απ’ όλα είναι ότι έζησα μέσα στις νότες όλη μου τη ζωή. Δεν είμαι όμως μόνος μουσικός.

cash.jpg

Καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων μουσικής και εκτός από αυτά έχω γράψει 5.000 κομμάτια». Να τα ακούνε και να τρομάζουν όλοι! Όλοι αυτοί που με έχουν γράψει, αυτοί που με έχουν αδικήσει και αυτοί που με έχουν κλέψει».

Ο ίδιος συνέχισε απευθυνόμενος στη Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω γράψει και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά αυτή την ώρα, επειδή παρακολουθώ τον αγώνα σας στην πορεία της ζωής πολλά χρόνια και σας θεωρώ μια μεγάλη αγωνίστρια, γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα σήμερα να σας αφιερώσω ένα από τα τραγούδια μου».

Όταν η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας άκουσε το τραγούδι που της αφιέρωσε, συγκινήθηκε ιδιαίτερα και όπως είπε στο τέλος του τραγουδιού: «Με συγκινήσατε γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved