Media

Η Φάρμα: Αυτός ο μονομάχος αποχώρησε από το παιχνίδι - Η συγκίνηση των παικτών

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Φάρμα: Η πράσινη ομάδα, μετά την ήττα της στη Δοκιμασία Επάθλου, έχασε και τη 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Βάιος Κόκκινος, ως πρώτος μονομάχος, βρέθηκε στο συμβούλιο της σκηνής και εκεί κλήθηκε να επιλέξει τον αντίπαλο του. Η Γεωργία Τσάμη αυτοπροτάθηκε ως 2η μονομάχος, καθώς είπε ότι φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα των πράσινων. Ο Βάιος αμφιταλαντεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά αποφάσισε να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στη Γεωργία και την επέλεξε.

Το πρωί, οι πρώτοι που ξύπνησαν ήταν και πάλι ο Νίκος Παρλάντζας και ο Γιώργος Γιαννακίδης. Συζήτησαν για τα ξυπνητήρια που κλείνουν πριν ακόμα ξυπνήσουν όλοι, αλλά και για την απόφαση του Βάιου να ορίσει δεύτερη μονομάχο τη Γεωργία. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γιαννακίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Τσάμη για το θέμα του πρωινού ξυπνήματος, αλλά και για τις αρμοδιότητες, που έχει αναλάβει και δεν φέρνει εις πέρας. Ο Γιώργος Τσάμης θεώρησε ότι ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν φροντίζει τα ζώα, όπως θα έπρεπε.

posts

Οι παίκτες από τη γαλάζια και την πράσινη ομάδα πήγαν πρωινό στους δύο μονομάχους και στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η Γεωργία ένιωσε ότι στέρησε τη νίκη στην ομάδα της και είχε ανάμεικτα συναισθήματα για την αποψινή μονομαχία. Στον αγώνα που ακολούθησε είδαμε για πρώτη φορά στη «Φάρμα» μία μονομαχία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα!

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να αποχωρήσει η Γεωργία Τσάμη, αφήνοντας στον Βάιο τη δυνατότητα να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της αποχώρησης της Γεωργίας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved