Media

Στράτος Μαρκίδης για Σπύρο Φωκά: «Είναι ο τελευταίος σταρ του ελληνικού σινεμά»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Φωκάς «έφυγε» από τη ζωή σήμερα, 10/11 σε ηλικία 86 ετών και ο φίλος του και σκηνοθέτης, Στράτος Μαρκίδης, μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Σπύρος Φωκάς είναι ο τελευταίος σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης και, κατά τη γνώμη μου, ο ωραιότερος Έλληνας ζεν πρεμιέ. Είχε μια λαμπερή προσωπικότητα που μόλις έμπαινε στο πλατό πραγματικά καθήλωνε τους πάντες».

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας ήταν τέσσερα χρόνια. Δύο στο «Φιλί Ζωής» και δύο στο «Της αγάπης μαχαιριά». Στο δεύτερο σήριαλ ήμασταν πολύ κοντά, γιατί ήμασταν και εκτός Αθηνών, τα βράδια μαζευόμασταν και μας έλεγε τις ιστορίες του από την Αμερική».

fokas-(8).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Σπύρος Φωκάς δεν είχε καθόλου εγωισμό, ήταν ταπεινός, παρόλο που ήταν διεθνής ηθοποιός. Δεν μάλωνε ποτέ, ήταν πολύ καλός άνθρωπος».

«Τα τελευταία χρόνια δεν μιλάγαμε συχνά, μιλάγαμε κάποιες φορές μέσω της γυναίκας του. Μετά απομονώθηκε στην Κόρινθο και εκεί λίγο χαθήκαμε. Η γυναίκα του ήταν πάντα δίπλα του, βράχος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved