Media

Έξαλλος ο Κουσουλός: «Έχουν πολλάκις αποπειραθεί να με φιμώσουν-Τους αφήνω στην κρίση του κοινού»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός μετά από μήνυση που δέχτηκε από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή (10/11) και μίλησε ζωντανά για όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες.

«Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γίνεται λόγος για επεισόδιο. Εγώ δε συμμετείχα σε κανένα επεισόδιο, δέχτηκα μία αήθη, λεκτική επίθεση από έναν κύριο που φέρεται να είναι θείος της κατηγορουμένης. Ήταν όλο μεθοδευμένο και εκτιμούσαν πως θα χάσω την ψυχραιμία μου. Αφότου έληξε το επεισόδιο, υποτίθεται την εξύβρισα επειδή έξυσα το κούτελό μου. Για αυτόν τον λόγο προσήχθη χθες και φυσικά αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Αυτά είναι πράγματα πρωτοφανή και μεθοδευμένα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την ανεύρεση της αλήθειας, αλλά για να σώσουν την κατηγορουμένη. Και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω πλέον. Πρώτη φορά δέχομαι τόσο απρόκλητη επίθεση. Γνώριζαν πως βρίσκονταν στον τηλεοπτικό αέρα. Εκτιμώ πως αν δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα θα χειροδικούσαν εναντίον μου…

1699715512828-978667934-KOYS2.jpg

Η επίθεση ήταν υποκινούμενη. Τους παραδίδω στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Άκουσα αυτόν τον αποκαλούμενο θείο Τζώνη, να μου απαγορεύσει εμένα να ασχολούμαι με την υπόθεση. Ποιος είναι ο κύριος Τζώνη στο τέλος της ημέρας; Που νομίζει ότι ζει στη Ζιμπάμπουε; Στην Ουγκάντα; Στον μεσαίωνα; Προπηλακίζουμε δημοσιογράφους και δεν τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους;

Έχουν πολλάκις αποπειραθεί να με φιμώσουν, η ίδια η κατηγορούμενη και οι συγγενείς της. Αρχικά με έσυραν στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενοι ότι έβγαλα φωτογραφίες των νεκρών παιδιών, που ουδέποτε το έκανα.

kousoulos-1.jpg

Στο τέλος της ημέρας να θέσω και το εξής ερώτημα: Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά μου. Πού ήταν αυτοί οι κύριοι όλα αυτά τα χρόνια που πέθαινε το ένα παιδί πίσω από το άλλο; Τι έκαναν για να τα σώσουν; Και έρχονται τώρα να διαμαρτυρηθούν; Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Εγώ δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας. Κάνω τη δουλειά μου και θα συνεχίσω με οποιοδήποτε κόστος.

Και να γνωρίζουν και κάτι άλλο. Η λεκτική βία είναι ουσιαστικά ο πρόδρομος φυσικής βίας. Οτιδήποτε συμβεί σε εμένα, στην οικογένειά μου και σε συνεργάτες μου, όχι τώρα, τα επόμενα 10-20 χρόνια, το λέω δημόσια, θα είναι υπεύθυνοι αυτοί οι άνθρωποι. Είτε ως φυσικοί, είτε ως ηθικοί αυτουργοί. Δε ξέρω που είναι ικανοί να φτάσουν», είπε σε έντονο ύφος ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved