Media

Δήμητρα Σιγάλα: H αντίδραση on air με ερώτηση της Αργυράκη - «Δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις»

Gossip-tv Team

Σε αμηχανία φάνηκε να έρχεται η Δήμητρα Σιγάλα με ερώτηση που της έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» το απόγευμα της Κυριακής 12/11 και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Γιατρός» που προβάλλεται στον Alpha.

Το εισαγωγικό της βίντεο που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος, έκλεινε με μια ερώτηση που μάλλον… δεν άρεσε ιδιαίτερα στην ηθοποιό.

«Δήμητρα, από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής σου, τι θα έσβηνες και τι θα κρατούσες οπωσδήποτε στη ζωή σου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για να υπογραμμίσει, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού πως «κόλαφος η ερώτηση του βίντεο η τελευταία».

ARG2.jpg

«Ναταλία, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις! Σίγουρα θα έσβηνα μία άσχημη συνεργασία που είχα. Αρκεί αυτό που είπα, μια άσχημη συνεργασία που είχα… Θέλω από δω και πέρα να κάνω πράγματα με ανθρώπους που με αγαπάνε, με εκτιμάνε και φυσικά και γω τους σέβομαι και τους αγαπάω πολύ. Να δημιουργούνται ωραία πράγματα, ωραίες δουλειές. Οπότε θα έσβηνα αυτό.

sig2.jpg

Αυτό που σίγουρα μου αρέσει είναι να μεταμορφώνομαι, να αλλάζω και κάθε φορά να μπορώ να κάνω καινούργια πράγματα και να με δοκιμάζουν οι σκηνοθέτες. Να μου δίνουν δηλαδή την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Δεν θέλω την ταμπέλα του ίδιου και νομίζω πως εναλλάσσομαι», πρόσθεσε η Δήμητρα Σιγάλα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved