Media

Χρηστίδου για Μαγγίρα: «Τώρα που είναι η Μπέττυ απέναντι φέτος για εμάς είναι ένα τσακ πιο δύσκολο»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τον πρώην συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό, ήθελε και εκείνη να μιλήσει για τη δική της τηλεοπτική αντίπαλο, Μπέττυ Μαγγίρα

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον τηλεοπτικό της αντίπαλο, Κώστα Τσουρό, ο οποίος φέτος είναι «απέναντί» της και μάλιστα την ίδια ώρα τα μεσημέρια των Σαββατοκύριακων και η Σίσσυ Χρηστίδου άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει για τη δική της τηλεοπτική αντίπαλο, Μπέττυ Μαγγίρα οι οποίες επίσης κονταροχτυπιούνται τηλεοπτικά.

sissy-germanou.jpg

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Την ευχαριστούμε πάρα πολύ και την καταλαβαίνω σε αυτό που λέει για τον Κώστα Τσουρό γενικότερα και για τις εκπομπές. Τώρα που είναι η Μπέττυ απέναντι φέτος για εμάς είναι ένα τσακ πιο δύσκολο γιατί είναι ένας άνθρωπος που συμπαθούμε κι αγαπάμε πολύ».

Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι συνέχισε λέγοντας: «Το πρωί που έρχονται τα νούμερα τηλεθέασης δεν μπορείς να πεις άσε μας ρε Μπέττυ. Άλλους κι άλλους γενικά σε άλλες ζώνες και σε άλλες μέρες…».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Μπέττυ Μαγγίρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved