Media

My Style Rocks: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις - Η Διονυσία υποστηρίζει ότι η Μορτασία ντύνει την Ντένη

Gossip-tv Team

Πλησιάζοντας στο gala μιας έντονης εβδομάδας του My Style Rocks οι τόνοι μεταξύ των κοριτσιών ανεβαίνουν καθώς κάθε βαθμός μετράει και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν πάρει θέση αρκετές φορές για τον τρόπο που βαθμολογούν οι διαγωνιζόμενες καθώς οι ανταλλαγές βαθμών ή τα «αντίποινα» υποβαθμίζουν την προσπάθειά τους.

Πάντως, σήμερα (14/11) η Διονυσία Κουκίου τα έβαλε με την Μορτασία και την Ντένη υποστηρίζοντας ότι η πρώτη ντύνει τη δεύτερη.

deni-kouvarakou.jpg

Όλα συνέβησαν όταν η Ντένη εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών και των συμπαικτριών της για να δείξει το outfit της και τότε άρχισαν τα σχόλια περί του ποια ντύνει ποια.

Η Διονυσία χωρίς κανέναν δισταγμό είπε ενώπιον όλων πως θεωρεί ότι η Μορτασία που είναι στυλίστρια στην πραγματική ζωή, ντύνει την Ντένη.

Κάτι που η Ντένη αρνήθηκε ενώ στο τέλος και μετά από αρκετή ένταση, η Μορτασία είπε ότι ό,τι λέει η Διονυσία είναι επειδή ζηλεύει που δεν συνεργάζονται Μορτασία και Διονυσία για τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved