Media

Σασμός: Καρέ καρέ η συγκλονιστική σκηνή της «επιστροφής» του Νικηφόρου-«Μην κλαις μάνα! Είμαι καλά»

Gossip-tv Team

Ο θάνατος του Νικηφόρου συγκλόνισε το φανατικό κοινό της δραματικής σειράς του Alpha Σασμός και η μητέρα του, Βασιλική θέλει να πάρει εκδίκηση.

Το βράδυ της Τετάρτης 15/11, ο νεαρός ήρωας έμελλε να… «επιστρέψει» στο όνειρο της μητέρας του. Η επανεμφάνιση του έφερε ρίγη συγκίνησης καθώς έσπευσε να ζητήσει να αφήσει έξω από την εκδίκηση τον πατέρα του και να συμμαχήσει με την Καλλιόπη.

«Μην κλαις μάνα! Είμαι καλά εδώ που είμαι» σημείωσε ο Νικηφόρος με την ηρωίδα της σειράς Σασμός να ψελλίζει, αρχικά, δειλά: «Αγόρι μου γλυκό. Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να σε δω».

«Γι΄αυτό ήρθα» της είπε ο Νικηφόρος για να σφίξει στην αγκαλιά του την μητέρα του, στο όνειρο της. «Αχ, παιδί μου! Παιδί μου! Παιδί μου» είπε εκείνη.

s233.jpg

«Δεν θέλω να λυπάσαι για μένα. Είναι όμορφα εδώ που είμαι. Είναι μαζί μου και ο παππούς, εδώ δεν υπάρχει ούτε πόνος ούτε φόβος. Μόνο χαρά, αγάπη και ηρεμία» της είπε.

«Φυσικά και θέλω να πληρώσει αυτός που μου πήρε τη ζωή. Αν όμως ο πατέρας μου δεν το αντέχει, μην τον σπρώχνεις εκεί που δεν μπορεί να πάει. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, μάνα. Ο άνθρωπος σου είναι η γιαγιά, εκεί θα βρεις στήριγμα. Άσε τον πατέρα έξω από αυτό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved