Media

Πάνος Σταθακόπουλος: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη: «Χτυπάει το κουδούνι και...»

Gossip-tv Team

Στούντιο 4: Ο Πάνος Σταθακόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα 16/11 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για τα αστεία περιστατικά που του συμβαίνουν.

Όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός από τα Σύρματα, δεν είναι ότι του συμβαίνουν μόνο αστεία και απρόβλεπτα περιστατικά αλλά έτσι θέλει να τα εκλαμβάνει ο ίδιος.

«Μου συμβαίνουν αστεία πράγματα αλλά τα βλέπω και αστεία. Για εμένα είναι όλα αστεία, τα βλέπω από την κωμική πλευρά. Ήταν πριν από μερικά χρόνια να παίξω σε μία επιθεώρηση και θα έκανα μια Ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος την έλεγαν και Αμβροσία. Είχα κάνει πρόβα μόνο τα λόγια αλλά καθόλου πρόβα τα ρούχα.

stathakopoulos.jpeg

Μου φέρανε τα ρούχα στο σπίτι μία μέρα πριν και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να φοράω και να μετράω χρόνο, να δω τι θέλει και πώς θα τα βάλω. Εκεί που έχω βάλει το καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα κι ένα δικτυωτό κόκκινο καλσόν, αρχίζω τα φοράω τα ράσα, κάτι γυαλιά», είπε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος και συνέχισε:

«Χτυπάει το κουδούνι και ήταν ο διαχειριστής που χτυπούσε επίμονα και να του λέω “δεν μπορώ τώρα”. Εγώ ως καλόγρια! Και με πιάνει μια ταραχή και λέω “τώρα αν γίνει ένας σεισμός, πώς θα βγω έξω; Και τι θα πω; Πώς θα το δικαιολογήσω;”. Είναι τραγικό, δεν δικαιολογείται μετά. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο, να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους. Είμαι από αυτούς που αν πάω στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4 παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved