Media

The Crown: Κυκλοφόρησαν επεισόδια του 6ου κύκλου - Θύελλα αντιδράσεων με το φάντασμα της Νταϊάνας

Gossip-tv Team

Όπως φαίνεται ο 6ος και τελευταίος κύκλος του The Crown ήρθε για να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

 

Τα πρώτα 4 επεισόδια της πολύκροτης σειράς The Crown που αφηγείται την ιστορία της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας δημοσιεύθηκαν και όπως είναι φυσικό επικρατεί φρενίτιδα για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η ίδια εμφανίστηκε ως φάντασμα εκπλήσσοντας τόσο τα ανάκτορα όσο και το φανατικό κοινό της σειράς.

Μεταξύ των τεσσάρων επεισοδίων και το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι που κόστισε την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι.

Αυτό που έχει προκαλέσει όμως την οργή του κόσμου και των κριτικών είναι ότι η Νταϊάνα παρουσιάζεται σαν φάντασμα να μιλά τόσο με τον Κάρολο όσο και με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Το κόσμημα του Netflix φτάνει σε αδιέξοδο καθώς η νέα σεζόν «στοιχειώνεται» από το παράξενο φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα», δήλωσε η κριτικός της Telegraph Ανίτα Σάιν.

«Η μυθοπλασία μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει να καταλάβουμε τα γεγονότα όμως δεν θα έπρεπε να τα αλλάζει. Φαντάζονται πράγματα και τα μετατρέπουν σε γεγονότα», δήλωσε ο βασιλικός ιστορικός Ούγκο Βίκερς.

Δεν είναι μόνο οι κριτικοί που επιμένουν ότι η σειρά πια έχει πολύ λίγα γεγονότα που να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά και άνθρωποι που την γνώριζαν, όπως ο Πολ Μπάρελ, ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα.

«Πιστεύω ότι η πριγκίπισσα δεν είχε την σωστή εκπροσώπηση ούτε ερμηνεία κατά την διάρκεια της ζωής της και αυτό γίνεται και τώρα, με «το στέμμα». Δεν είναι η πραγματική Νταϊάνα. Η πραγματική Νταϊάνα που εγώ ήξερα ήταν μαχήτρια».

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που η σειρά συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια. Το δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του The Crown θα έρθει στις 14 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved