Media

Η Φάρμα: Καβγάς, ένταση και... γαλλικά για δύο κολοκύθια! Ο Γιώργος Τσάμης το... μαύρο πρόβατο

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Η συμπεριφορά του ηθοποιού Γιώργου Τσάμη δείχνει να ενοχλεί τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του με πολλούς να τον κατηγορούν για ανευθυνότητα σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του θερμοκηπίου που είχε αναλάβει. 

Η μελίγκρα και δύο χαλασμένα κολοκύθια που διαπίστωσαν οι περισσότεροι από τους παίκτες όταν επισκέφτηκαν το θερμοκήπιο, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και τον Γιώργο Γιαννακίδη.

Όταν ο τελευταίος τού έκανε παρατήρηση, ο ηθοποιός εξερράγη λέγοντάς του: «Αλλού κάνε παρατήρηση, Γιαννακίδη, όχι σε μένα. Εμένα μου είπαν δύο ημέρες να μην τα ποτίσω, γιατί είχαν μαζέψει υγρασία... Δεν σου απευθύνω τον λόγο, δεν θέλω να κάνω κουβέντα μαζί σου τώρα». Κάπως έτσι η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε με τον Γιαννακίδη να του λέει: «Πεινάμε, επειδή εσύ είσαι άχρηστος. Δεν θα φάμε, γιατί ο τύπος δεν ξέρει τίποτα. Δεν σέβεται τον κόπο κανενός, ούτε την πείνα που θα έρθει. Δεν τον νοιάζει, το ‘χουμε καταλάβει».

Ο Τσάμης όμως δεν έμεινε εκεί και του απάντησε ως εξής: «Εσύ κοίτα τον στάβλο σου και άσε μας εμάς. Παρατηρήσεις εκεί που σε παίρνει, εκεί που ξέρεις».

Ο καβγάς τους πήρε φωτιά όταν ο Γιαννακίδης απευθυνόμενος στον Τσάμη, τού είπε «Είσαι ακατάλληλος, ηθοποιέ της πλάκας».

Η ένταση και ο καβγάς τους όμως μεταφέρθηκε αργότερα και στο σπίτι. Αρχικά ο Τσάμης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Ελεονώρα όμως σειρά είχε ξανά ο Γιαννακίδης με τον Τσάμη να του λέει θυμωμένος: «Μα…κα, η αλαζονεία σου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ο ψεύτης και ο μα…κας τον πρώτο χρόνο φαίνονται».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με ό,τι συνέβη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved