Media

Τριαντάφυλλος: Συναντήθηκε με τον Βασάλο, αλλά... δεν μίλησαν

Gossip-tv Team

O Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Fay’s Time και μεταξύ άλλων μίλησε και για την κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αρχικά είπε ο τραγουδιστής: «Το επανέφερα εγώ το θέμα γιατί παίξαμε μια συνέντευξη στην εκπομπή και κάπως με φωτογράφισε για τα νούμερα, έχει φάει κόλλημα με τα νούμερα ο Τριαντάφυλλος. Είπα μια βλακεία πριν ένα χρόνο κι έχουμε αυτό το beef. Με έχει χαρακτηρίσει με λόγια που δεν θέλω να σχολιάσω και ούτε θα μπω στη διαδικασία να κάνω το ίδιο.

Βρεθήκαμε από κοντά την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπήκε στη διαδικασία να έρθει να μου μιλήσει. Δεν θα είμαι και κερατάς και δαρμένος, ας έρθει αυτός να μου μιλήσει, αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου».

1700573017629-772619138-vasalos1.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος και ο μισθοφόρος ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που μίλησα στο τηλέφωνο πριν φύγω για Άγιο Δομίνικο. Με τον Κωνσταντίνο μιλούσαμε συνέχεια, είχαμε πολύ καλή σχέση. Είδα μετά ότι είπε αυτό το ειρωνικό. Εγώ ποτέ δεν τον έβρισα στα stories μου, ποτέ δεν είπα κάτι κακό».

Και αποκάλυψε για τη συνάντηση που είχε με τον Βασάλο: «Δεν πάει ο πρόεδρος να μιλήσει, έρχονται στον πρόεδρο. Κωνσταντίνε μου, πρέπει να έρθει εσύ, επειδή είμαι πιο μεγάλος. Αν το θες έτσι όμως, την επόμενη φορά θα έρθω να σου μιλήσω. Τον είδα στο μαγαζί του Σχίζα και γινόταν βαβούρα. Πώς να έρθω κύριε Κωνσταντίνε μου να σου μιλήσω με αυτή τη βαβούρα;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved