Media

Τριαντάφυλλος: «Δεν μπορώ να πω αν θα σχολιάζω το Survivor ή θα με… σχολιάζετε εσείς στο Survivor»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα του Πρωινό ΣουΣου μίλησε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα! Από τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου που αναμένεται να είναι μέλος, μέχρι τον μέντορά του Νίκο Κοκλώνη όπως και για την πιθανότητα να είναι ξανά στο Survivor. 

Με... υπονοούμενα μίλησε ο τραγουδιστής για τα επόμενα σχέδιά του, μέσα στα οποία είναι και η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open, όπως αυτή που έκανε το καλοκαίρι που πέρασε με τη Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ο Τριαντάφυλλος παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πρότζεκτ τηλεοπτικά και δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον, όμως τόνισε ότι θέλει να μιλήσει με τον μέντορά του, όπως αποκάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να δει τι θα κάνει στο μέλλον.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο beef που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θέλει να συνεχιστεί. Μάλιστα είπε ότι θέλει να βγουν για φαγητό για να τα συζητήσουν, κάτι που σημαίνει ότι αφήνει στο μακρινό παρελθόν ό,τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Ο Τριαντάφυλλος τέλος είπε ότι σε ό,τι αφορά το Survivor δεν αποκλείεται να είναι και εκείνος ανάμεσα στους παίκτες, αφήνοντας πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved