Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποθέωση για την Άννα Μάσχα ως κακιά Χάδω - «Tι ερμηνειάρα, respect»

Gossip-tv Team

Το προξενιό της Ιουλίας: Μία πολύ δυνατή σκηνή του αποψινού (22/11) επεισοδίου στη σειρά του Alpha, χάρισε στην Άννα Μάσχα το... Όσκαρ ερμηνείας από τους χρήστες του Twitter που υποκλίθηκαν στο ταλέντο της. 

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την κακότροπη και γεμάτη σκοτεινά μυστικά Χάδω, εξερράγη με τη Στεφανία που άκουσε να λέει στον γιο του Προβιού ότι η μητέρα του που δεν ζει πια, έχασε ένα παιδί.

masxa.jpg

Ο νεαρός ρώτησε τη Στεφανία γιατί η μητέρα του που τη θυμάται με αγάπη φορούσε μαύρα. Η Στεφανία σκέφτηκε ότι πρέπει να λέγεται η αλήθεια στον διαταραγμένο ψυχικά νέο και έτσι του αποκάλυψε ότι η μητέρα του πενθούσε γιατί είχε χάσει ένα μωρό. Μάλιστα τού είπε επίσης πως η θεία του, η Χάδω είναι έτσι στριφνή επειδή έχει χάσει και εκείνη παιδιά και μάλιστα δεν μπόρεσε να κάνει δικά της παιδιά.

Η Χάδω όλη αυτή την ώρα άκουγε όλα έλεγε η Στεφανία στον νεαρό και όταν εκείνος έφυγε, η Χάδω ξέσπασε με οργή εναντίον της. Τόσο που έφτασε να τη χτυπήσει.

proxenio-9-1160x623.jpg

Η Άννα Μάσχα συγκλονιστική στον ρόλο της Χάδως στο Προξενιό της Ιουλίας.

Ο Προβιός έφτασε την κατάλληλη στιγμή βλέποντας τις δύο γυναίκες να μαλώνουν και ρώτησε επίμονα τη Χάδω τι ακριβώς συμβαίνει. Το ξέσπασμά της και η μοναδική ερμηνεία της, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν με τα σχόλιά τους την Άννα Μάσχα.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved