Media

H ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου πήγε Cash or trash αλλά δεν κατάφερε να πουλήσει τον σπάνιο καθρέφτη

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου που είχαμε απολαύσει ως οικιακή βοηθό στην εμβληματική ταινία Αχ αυτή η γυναίκα μου με τους αξέχαστους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ βρέθηκε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν καθρέφτη που χρονολογείται από το 1927.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού μίλησε στη Δέσποινα Μοιραράκη για τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, μπήκε στην... αρένα των διαπραγματεύσεων για να δει πόσο θα έπιανε ο καθρέφτης που είχε φέρει μαζί της.

maria-konstantarou.jpg

Η Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash

Η Μαρία Κωνσταντάρου σάστισε όταν άκουσε τον εκτιμητή να της λέει πως δεν είναι από ξύλο τριανταφυλλιάς όπως πίστευε και της είχε πει η μητέρα της και πως παρ' όλο που φέρει στο πίσω μέρος του το βασιλικό στέμμα που υποδείκνυε ότι ανήκε στη βασιλική οικογένεια.

Δεν της άρεσε που ενώ περίμενε να της εκτιμήσουν τον καθρέφτη για τουλάχιστον 3000 ευρώ, άκουσε τον εκτιμητή να της λέει ότι η τιμή εκκίνησης ήταν μόλις 150 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά βρέθηκε ενώπιον των ανθρώπων που θα της έκαναν την κατάλληλη προσφορά, όμως ο καθρέφτης έφτασε μόλις τα 900 ευρώ.

Έτσι, αποφάσισε να μην πουλήσει τελικά τον καθρέφτη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved