Media

H Φάρμα: Η Ελεονώρα δεν έκανε την ανατροπή και διάλεξε τη Χριστίνα για 2η μονομάχο!

Gossip-tv Team

H Φάρμα: Οι περιπέτειες των τηλεοπτικών αγροτών δεν σταματούν ποτέ και απόψε (22-23/11) είδαμε να συμβαίνουν πολλά στη φάρμα. 

Αρχικά ο Νίκος Παρλάντζας επισκέφτηκε το σπίτι της γαλάζιας ομάδας και συζήτησαν όλοι μαζί για την απουσία της Νάσιας Ευαγγελάτου και της Αντωνίας Μωυσίδου, που είναι άρρωστες, αλλά και για πιθανούς υποψήφιους μονομάχους. Η Ελεονώρα Κεσίδου αποχώρησε από τη συζήτηση φανερά εκνευρισμένη.

Στην πράσινη ομάδα κάποιοι αμφισβήτησαν την ασθένεια της Νάσιας και κάποιοι άλλοι σχολίασαν την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νίκου Παρλάντζα. Λίγο αργότερα, όλοι ταράχθηκαν από την ξαφνική λιποθυμία της Ελεονώρας και η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλοι απόρησαν αν θα κατάφερνε να συνεχίσει και να μονομαχήσει την στον Αχυρώνα μιας και ήταν η πρώτη μονομάχος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε τις δύο ομάδες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου οι παίκτες έπρεπε να παίξουν… μπάσκετ.

Στο νέο συμβούλιο και με τις δύο ομάδες παρούσες η Ελεονώρα που είχε πλέον επιστρέψει στο παιχνίδι από το νοσοκομείο, έπρεπε να ανακοινώσει τον δεύτερο μονομάχο. Και όπως περίμεναν όλοι, αυτή ήταν η Χριστίνα που είναι από την ίδια ομάδα. Κάτι που φέρνει σε αμηχανία πολλούς παίκτες αλλά και τις ίδιες τις δύο μονομάχους. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved