Media

Στάθης Σχίζας: «Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω τον Αριστομένη Γιαννόπουλο»

Gossip-tv Team

Πρωινό ΣουΣου: Νέες δηλώσεις έκανε ο Στάθης Σχίζας και προβλήθηκαν σήμερα 23/11 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης ενώ ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα.

sxizas.jpeg

«Και να μου είχε γίνει κρούση για το Survivor δεν θα στο έλεγα. Δεν είμαι θετικός στο να μπω ξανά στο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η αμοιβή δεν είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά παίζει ρόλο. Σαφώς θα έπαιζε ρόλο το οικονομικό αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γιώργος ο Αγγελόπουλος απορρίπτει κάθε χρονιά πρόταση για το Survivor, δεν νομίζω πως θα δεχτεί κι αυτή τη χρονιά να μπει και κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι και σωστό που τις απορρίπτει», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: «Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Γιατί να μετανιώσω για τη δήλωση που έκανα; Ό, τι κι αν πω θα παρεξηγηθώ, δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Είναι πολύ καλός γιατρός, μορφωμένος άνθρωπος και του τρέφω και εκτίμηση, χωρίς να τον γνωρίζω...».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved