Media

Συγκλονίζει ο Χρυσικάκος: «Έχω χρόνιο νόσημα και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο. Πήγα και γύρισα»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Χρυσικάκος μίλησε στο Πρωινό για την κατάθλιψη, τις καταχρήσεις, τις πρώην συντρόφου αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω χρόνιο νόσημα και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο. Πήγα και γύρισα. Έχω χάσει τους δικούς μου από αρρώστια. Ο μόνος μου φόβος είναι αυτός, μην περάσω αυτήν τη διαδικασία. Δεν με φοβίζει ο θάνατος. Φοβάμαι να δω αυτό που είδα στους δικούς μου ανθρώπους».

xrisikakos1.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Το κατάλαβα γιατί το άφησα για πάρα πολύ καιρό. Οι απώλειες ήταν το χειρότερο, εκεί την πάτησα. «Έφυγε» η μητέρα μου και σε τρία χρόνια η αδερφή μου. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω γιατί ήμουν και σε μικρή ηλικία. Άρχισα τις καταχρήσεις, νομίζοντας ότι μου τα απαλύνουν. Ενώ είχα γύρισμα, δεν ανταποκρινόταν το σώμα μου και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Εκεί πήρα την απόφαση και πήγα σε έναν αδελφικό μου φίλο ψυχίατρο. Πήρα τη θεραπεία για 6 μήνες και δόξα τω Θεώ από τότε είμαι καλά. Πέρα από τη φαρμακευτική μου θεραπεία με βοήθησαν πολύ οι επισκέψεις μου στο Άγιο Όρος.»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved