Media

Κωνσταντινίδης για Breakfast@Star: «Tο κάναμε επιτυχημένα, 3 χρόνια τώρα δεν το κάνουν επιτυχημένα»

Gossip-tv Team

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, στη ζωή του που μοιράζει μεταξύ Αθήνας και Πάτρας αλλά και για τον γάμο του με τη σύζυγό του που όπως παραδέχτηκε, πέρασε κρίση. 

Αναφερόμενος στη μακρά πορεία του στον χώρο, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων: «Έχω περάσει από όλα τα κανάλια δύο και τρεις φορές, θεωρώ ότι σε όλα έχω ανοιχτές πόρτες. Το να φύγω από τη νούμερο ένα εκπομπή σε τηλεθέαση της πρωινής ζώνης χωρίς να έχω κλείσει κάπου αλλού ήταν μία γενναία απόφαση. Έχω δικαίωμα στην εξέλιξη, δεν έχω τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στεναχωρήθηκα όταν έφυγα από το πρωινό του Star, γιατί ήταν μία υπερπροσπάθεια και μία ομαδική δουλειά με δύο πολύ δυνατούς παρουσιαστές. Θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο και δεν είναι τυχαίο που 3 χρόνια τώρα το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατέληξε για το θέμα λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν στα ζευγάρια. Πρέπει να το βρεις όμως το ζευγάρι. Εμείς το κάναμε επιτυχημένα, 3 χρόνια τώρα δεν το κάνουν επιτυχημένα».

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές κόντρες που βλέπουμε να εκτυλίσσονται, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε: «Ας δώσουμε όλοι τα χέρια, ακόμα κι αν είμαστε απέναντι εκπομπές, και να μην ξαναπαίξουμε αποσπάσματα από κόντρες. Να δεις τι καλά που θα καθαρίσει ο χώρος».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τη συνέντευξή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved