Media

Στέλιος Κουδουνάρης: «Όταν μου πρότειναν το My Style Rocks δεν ήθελα να πάω ούτε για δοκιμαστικό»

Gossip-tv Team

Την καρδιά του στη Βάσω Λασκαράκη και στο The Break, άνοιξε ο Στέλιος Κουδουνάρης το μεσημέρι της Κυριακής 26/11.

O κριτής του My Style Rocks μίλησε για το ριάλιτι μόδας αλλά και για τη συγκινητική στιγμή που βίωσε με έναν οδηγό ταξί.

«Δεν είμαι κάποιος άλλος στην τηλεόραση. Δεν είμαι αυστηρός! Είμαι λίγο απαιτητικός θα έλεγα. Δεν έχω πει κάτι σε κάποιο κορίτσι που να μετάνιωσα. Αισθάνομαι άσχημα μερικές φορές όταν κάποια κορίτσια είναι ευαίσθητα και μπορεί να κλάψουν. Η κριτική που κάνω είναι διδακτική, νιώθω άσχημα όταν κλαίνε αλλά τους περνάει και μου περνάει. Μου λένε ότι θα μπορούσα να τους βάλω ένα βαθμό παραπάνω.

Είχα άγνοια κινδύνου. Δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου. Δεν είχα τηλεόραση για πάνω από 20 χρόνια. Πήρα πριν από δύο χρόνια. Είχα δει πως είναι η εκπομπή αλλά γενικά δεν έβλεπα τηλεόραση. Όταν μου έγινε η πρόταση, στην αρχή την είχα απορρίψει. Επέμεναν οι άνθρωποι, πέρασα ωραία στο δοκιμαστικό και λέω “ωραία, πάμε και βλέπουμε”.

Η κάθε σεζόν είχε το δικό της μαγικό δέσιμο. Με όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει είμαστε φίλοι. Έχουμε μοιραστεί πολλές ώρες σε αυτές τις καρέκλες και έχουμε μοιραστεί προσωπικά πράγματα. Το πιο πολύ γέλιο το έχω ρίξει με τον Λάκη Γαβαλά και την Έλενα Χριστοπούλου. Σε ανύποπτες στιγμές έριχνε βόμβες!».

«Δεν οδηγώ. Κυκλοφορώ με ταξί, με τα πόδια ή με τα μέσα. Στο ταξί πιάνουμε τη συζήτηση και οι άντρες είναι πιο φανατικοί. Μια φορά που είχε πει ότι η εκπομπή ήταν η αφορμή να έρθει κοντά με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο συγκινητικό αυτό! Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί με την κόρη του γιατί ήταν στην εφηβεία.

Στην αρχή ήταν λίγο ενοχλητικό όταν μου μιλούσε ο κόσμος. Ένιωθα μια παραβίαση της καθημερινότητάς μου. Δεν τα είχα συνειδητοποιήσει και παρεξηγούσα τον κόσμο. Τώρα χαίρομαι που μου μιλάνε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved