Media

Ουγγαρέζος για συνάντηση με Λιάγκα: «Δεν τον χαιρέτησα, δεν έχω κάτι να πω μαζί του»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον,  το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη αφού λήγει φέτος το συμβόλαιό της, τη συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Φαίη Σκορδά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά είπε: «Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη ακόμα και να ήξερα όμως δεν θα έλεγα κάτι. Για εμένα είναι πάρα πολύ νωρίς να ξέρω, εγώ δεν μιλάω για αυτά γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια. Είναι αγενές να συζητάμε από τώρα τι θα γίνει του χρόνου».

menegaki-ouggarezos-(3).jpg

Και σε άλλο σημείο, τόνισε: «Με την Φαίη έχουμε μεγαλώσει μαζί, έχουμε μοιραστεί τα πάντα, καλά και κακά. Όταν νιώθεις άνετα με έναν άνθρωπο είναι ευχής έργον να συνεργάζεσαι».

Όσον αφορά αν θα συνεργαζόταν με την Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε: «Δεν είχα πρόβλημα να δουλέψω με κανέναν, είναι δουλειά, οπότε θα έβρισκα τα κοινά σημεία. Τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής της τηλεόρασης και θα ήταν ασέβεια να πω ότι δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του».

ougarezos-kentriki1.jpg

Και για τη συνάντηση με τον Λιάγκα, τόνισε: «Εγώ δεν κρύφτηκα, δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω. Δεν έχω κάτι να πω με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν με έχει πικράνει καθόλου η στάση του, προχωράμε».

ouggarezos-liagkas-kontra.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved