Media

Μικρούτσικος για Light:«Ζητώ συγνώμη. Μετά από 1 εβδομάδα αποχής του ο πολιτισμός νιώθει φτωχότερος»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Στις νέες δηλώσεις του Light απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα 27/11 μέσα από την εκπομπή του Alpha.

Ο τράπερ, μετά το τέλος του Fame Story αναφέρθηκε ξανά στο όνομά του και εκείνος δεν το άφησε αναπάντητο.

«Η εβδομάδα της αντιπαράθεσης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν αρκετά διασκεδαστική για μένα, αλλά να σας πω την αλήθεια, ήταν κάτι που με απορρόφησε αρκετά και χρειάστηκε να δώσω πολλή από την ενέργειά μου σε αυτό το πράγμα.

Ευτυχώς έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ τι λέει ο κύριος Μικρούτσικος ή ο κάθε κύριος Μικρούτσικος για να απαντήσω. Κάνει τη δουλειά του, σχολιάζει αυτά που λέω, εύχομαι να του αρέσουν, αν δε του αρέσουν εγώ θα συνεχίσω να τα λέω. Να είναι καλά κι αυτός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά σήμερα:

dd164ec6-light.webp

«Να ζητήσω συγνώμη από τον Light γιατί για μια εβδομάδα απορροφήθηκε από την κόντρα που είχαμε μεταξύ μας και έχασε ο πολιτισμός μια εβδομάδα ενέργειας του Light. Του ζητώ συγνώμη γιατί μετά από μια εβδομάδα αποχής του, ο πολιτισμός νιώθει φτωχότερος.

Ο ελληνικός πολιτισμός μια εβδομάδα έμεινε φτωχότερος και η ευθύνη είναι δικιά μου, ζητώ συγνώμη από τον πολιτισμό. Χωρίς Light μια εβδομάδα, γιατί ήταν απορροφημένος, πώς ζήσαμε αδέρφια;».

Δείτε το βίντεο παραπάνω Super Κατερίνα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved