Media

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση της παρουσιάστριας με τη συμβουλή που της έδωσαν στον «αέρα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε η Σμάρω Σωτηράκη. Η αστρολόγος έκανε προβλέψεις για το νέο μήνα που ξεκινάει σε μερικές ημέρες ενώ παράλληλα έδωσε συμβουλές στην παρουσιάστρια γι αυτήν την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό.

 

«Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, άρα είστε πάρα πολύ τυχεροί που συμβαίνουν όλες αυτές οι όψεις. Άντε να φύγει ο Νοέμβριος να ηρεμήσουμε λίγο και από τη χθεσινή πανσέληνο», είπε η Σμάρω Σωτηράκη, με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Α, χθες ήταν η Πανσέληνος, το ξέχασα εντελώς. Καλά με έχει πάει ο μήνας».

«Τύχη σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει, η αλήθεια είναι ότι οι Σκορπίοι έχετε έμφυτη τη διαχείριση των οικονομικών, γεννιέστε γνωρίζοντας αυτό το πράγμα και τώρα πρέπει να ακούτε τη διαίσθησή σας. Η διαίσθηση σας, σας πηγαίνει στη σωστή συμφωνία, στο κατάλληλο timing, στην κατάλληλη συνθήκη και στιγμή, για να φέρει το κατάλληλο αποτέλεσμα και στην περίπτωσή σας, το αποτέλεσμα που θα δώσει θα είναι μακροπρόθεσμο. Δεν θα είναι μόνο για το διάστημα που θα είναι εκεί, αν την αξιοποιήσετε.

eleni-menegaki.jpg

Επίσης, φέρνει πολύ μεγάλη εύνοια στις σχέσεις. Δημιουργεί ένα κλίμα πάρα πολύ ζεστό, παθιασμένο και ειδικά προς τα Χριστούγεννα που θα πλησιάσει με τον Ποσειδώνα, έχει να γίνει ρομαντισμός…», πρόσθεσε η αστρολόγος και η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε:

«Και θα είμαστε και σπίτια μας τότε, τι καλά!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved