Media

Φάρμα: H παίκτρια που αποχώρησε - Την λυπήθηκε αφού την έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες

Gossip-tv Team

Βραδιά μονομαχίας και αποχώρησης στη Φάρμα καθώς η Νάσια και η Κριστίνα έκαναν μια ύστατη προσπάθεια για να παραμείνουν.

Στο νέο επεισόδιο που είδαμε μέσα από το πρόγραμμα του STAR το βράδυ της Πέμπτη 30/11, οι δυο κοπέλες έπρεπε να υπερβούν τις δυνάμεις τους για να μην αποχωρήσουν.

Ο εξώστης μοιράστηκε αλλά το αποτέλεσμα έμελλε να γραφτεί στο φινάλε.

Από την Φάρμα κλήθηκε να αποχωρήσει η γοητευτική personal trainer, Νάσια Ευγγελάτου αυτή την εβδομάδα. «Είμαι γεμάτη, έχω ξεπεράσει τα όρια μου εδώ πέρα από όλες τις απόψεις. Έχω βιώσει καταστάσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω ένιωσα συναισθήματα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω, γνώρισα εσένα και χάρηκα πολύ (σ.σ. στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο), γνώρισα όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά και έκανα φίλους πραγματικούς. Ανυπομονώ να δω τους δικούς μου γιατί μου έχουν λείψει πάρα πολύ και μου».

DE3.jpg

Με τη σειρά της, ωστόσο, η Κριστίνα τόνισε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως «λυπάμαι που δεν μιλάγαμε από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω, την λυπήθηκα σήμερα που την είδα και τελείωσαν όλα γιατί μου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Μόνο που την κοίταγα, κάθε φορά, ήταν σαν να έκλαιγε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved