Media

Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν θέλω να βλέπω τις δουλειές του σπιτιού από άντρες, με εκνευρίζει»

Gossip-tv Team

Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλά για τη ζωή της, αποκαλύπτει τι την εκνευρίζει και μιλά για την Eurovision στο Πάμε Δανάη. 

«Είμαι να…πηδάω από τον 4ο. μετά από ώριμη σκέψη όμως, χωρίζω τα θετικά και τα αρνητικά μου σε μία σελίδα και τελικά δεν πηδάω. Περπατάω πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι που περπατάνε πολύ γρήγορα σκέφτονται και πολύ γρήγορα. Όσοι περπατούν αργά και βαρετά, και τεμπέληδες είναι και βραδύνους», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Τι την εκνευρίζει;
«Με εκνευρίζει το ψέμα. Μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Εκνευρίστηκα όταν πήγα στην εταιρεία δίσκων μου και μου είπαν ψέματα ότι «Έλα ξανά», δεν πούλησε και πολύ και γι’ αυτό δεν πήρα χρυσό δίσκο. Δεν έχω έναν χρυσό δίσκο με το «Μάθημα Σολφέζ», να το βάλω στον τοίχο μου να το δουν τα εγγόνια μου», υπογράμμισε.

argiraki-besi.jpg

«Επίσης εκνευρίζομαι με τις συνταγές από κάποια καλλυντικά και φάρμακα που έχουν τόσο μικρά γράμματα και κανείς δεν μπορεί να τα διαβάσει, ας μην τα γράφουν τότε. Μου τη δίνει όταν χάνω πράγματα. Πήγα να βάλω τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μου και βρήκα μόνο το ένα, έπαθα σύγχυση. Είμαι αφηρημένη», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Για την παιδική ηλικία της ανέφερε πως, «ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι η μητέρα μου ενθουσιάστηκε ενώ ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα αφήσω το διάβασμα. Αυτό έγινε στα 12-13 έτη. Με πηγαινοφέρναν οι γονείς μου. Η ζωή μου ήταν και είναι το τραγούδι. Ήθελα να γίνω καρδιολόγος. Φέρνω ευεξία με τα τραγούδια μου».

1675217314932-19542070-argiraki.jpg

Πώς είναι η ζωή χωρίς έρωτα;
Σύμφωνα με την Μπέσσυ Αργυράκη, «είναι ασπρόμαυρη. Ο έρωτας που ζω τώρα είναι έρωτας καταλαγιασμένος, ήρεμος. Καμία σχέση με την φουρτουνιασμένη θάλασσα των πρώτων χρόνων. Αν δεν ερωτοτροπήσεις με το περιβάλλον, με τον προβολέα την ώρα που τραγουδάς, τότε δεν έχεις και επιτυχία. Μπορείς να ερωτοτροπήσεις με μία ωραία μουσική είτε με ένα ωραίο τοπίο».

Για τον σύζυγό της είπε: «Ο σύζυγός μου υπήρξε και γυναικολόγος μου αλλά δεν με ξεγέννησε ο ίδιος. Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που οι γυναικολόγοι δεν ξεγεννούν τις γυναίκες τους κατά 90%, γιατί αν “στραβώσει” κάτι, μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει ζήλια στον σύζυγό μου, γιατί όταν παντρευτήκαμε είχα μία κοιλίτσα μεγάλη, και τότε είχε πολλές γυναίκες γύρω του. Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου πάει και κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δεν θέλω να βλέπω τις δουλειές του σπιτιού από άντρες. Όταν μαγειρεύει όμως με διευκολύνει γιατί εγώ δεν μαγειρεύω και πρέπει κάτι να φάμε».

argiraki.jpg

Τι λέει για την Eurovision η «Eurovision-ολόγος» Μπέσσυ Αργυράκη;
«Την έχω ακούσει την Μαρίνα Σάττι. Η Παπαρίζου με λέει «μαμά» της Eurovision. Η χροιά της φωνής της Σάττι είναι πάρα πολύ καλή, με πάρα πολύ καλό βιογραφικό, νέα κοπέλα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, δεν θυμάμαι να έχω πει σε μαγαζί “θέλω εκεί το όνομά μου”», τόνισε κλείνοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved