Media

Fame Story: Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Γιάννη πήρε ο Ρέμος στην κόντρα του με την Κατσαΐτη: «Ήταν λάθος»

Gossip-tv Team

Fame Story: Ο Αντώνης Ρέμος, μετά την εμφάνιση του Γιάννη Στεφανίδη στη σκηνή του αποψινού (1/12) live θέλησε να πάρει θέση στην κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στον νεαρό παίκτη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Η κόντρα ανάμεσα στους δυο τους ξεκίνησε στα μέσα της εβδομάδας όταν η γνωστή στυλίστρια η οποία διδάσκει στην Ακαδημία ζήτησε από τους σπουδαστές να κάνουν μία άσκηση. Τούς ζήτησε λοιπόν να κάνουν ένα styling με βάση κάποια κομμάτια που τους είχε δώσει όμως ο Γιάννης άργησε να πάρει ένα από αυτά τα κομμάτια.

Έτσι, όταν ο Γιάννης θέλησε να ασχοληθεί, διαπίστωσε πως είχαν μείνει μόλις τρεις φούστες για να κάνει και εκείνος την άσκηση. Έτσι, βρέθηκε στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη χωρίς κάποιο κομμάτι, κάτι που ενόχλησε την γνωστή στυλίστρια η οποία του είπε ότι έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει με κάποιο τρόπο κάποια από τις φούστες. Όταν λοιπόν εκείνος αρνήθηκε, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη τον έδιωξε από το μάθημά της, με τον Γιάννη να χτυπάει την πόρτα πίσω του, κάτι που άναψε ακόμα περισσότερο τα αίματα.

famestorygreece_1701459183_3248397532101665356_59144759217.jpg

Έτσι, κάπως, ήρθε η ρήξη ανάμεσά τους. Απόψε λοιπόν, όταν ο Γιάννης εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών και του κοινού, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο Γιάννης είπε τι ακριβώς συνέβη από τη δική του πλευρά, όπως και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη όμως και οι δύο συμφώνησαν ότι είχε συμβεί παρεξήγηση ανάμεσά τους. Ο Γιάννης πάντως επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως δεν φόρεσε τη φούστα επειδή δεν ήθελε. Και μάλιστα τόνισε ότι δεν κάνει τίποτα που να μην θέλει.

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν, όταν πήρε τον λόγο για να κρίνει την εμφάνιση του Γιάννη απόψε, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του σπουδαστή λέγοντας πως ακριβώς αυτό που έκανε εκείνος θα έκανε αν ήταν στη θέση του. Απευθυνόμενος δε στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τής είπε ότι ήταν λάθος της που τον έδιωξε από το μάθημά της επειδή απλά δεν έκανε αυτό που του είπε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την εμφάνιση του Γιάννη στη σκηνή του Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved