Media

Γραμμέλη για Λιάγκα: «Βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας»

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: H Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησε με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πως δεν είναι ανέντιμο να πεις σε κάποιον συνεργάτη σου ότι δεν ταιριάζει μέσα στην ομάδα της εκπομπής.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Mega: «Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πια βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά ποιοι είμαστε εμείς, τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δημοσιογράφοι; Εργαζόμενοι; Δεν δίνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος ως ο άνθρωπος που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή».

1676481832440-474097265-grammeli-(3).jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ω άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα δεν αλλάζουν και δεν χρεώνονται τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved