Media

Ένταση στη Φάρμα: Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Τσάμη που πήγε στον στάβλο για να τσεκάρει τα ζώα

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η φάρμα: Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και τους συμπαίκτες του δεν λέει να κοπάσει, αφού όλο και πιο συχνά οι δύο πλευρές έρχονται σε αντιπαράθεση. 

Στο αποψινό επεισόδιο (11/12) είδαμε τον Γιώργο Τσάμη να κάνει πρωινή βόλτα στον στάβλο, ο οποίος είναι υπό την εποπτεία του Νίκου Παρλαντζά και να ανοίγει την πόρτα όπου ήταν κλεισμένα τα γαϊδούρια.

Ο Γιώργος πέρασε αρκετή ώρα εκεί χαϊδεύοντας την αγελάδα και απολαμβάνοντας τη φύση πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει τις καθημερινές δουλειές που του έχουν ανατεθεί.

Όμως, όταν πολλοί από τους συμπαίκτες του με επικεφαλής τον Νίκο Παρλαντζά λίγο αργότερα βρέθηκαν στον στάβλο, αναρωτήθηκαν έντονα ποιος είχε πάει και είχε ανοίξει την πόρτα στα γαϊδούρα και τα είχε αφήσει έξω χωρίς καν να τα ταΐσει.

Όλοι τους υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για τον Γιώργο Τσάμη όμως από την άλλη δεν ήταν και σίγουροι καθώς δεν το είχε ξανακάνει ο Γιώργος.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, ο Νίκος πήγε και τον ρώτησε ευθέως αν όντως είχε πάει στον στάβλο και εκείνος με αδιαφορία του επιβεβαίωσε την υποψία. Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Νίκο αλλά και πολλούς ακόμα συμπαίκτες τους που δεν τα πάνε και πολύ καλά με τον Γιώργο Τσάμη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved