Media

Ιωάννα Παππά: «Έκανα 9 ώρες προπόνηση. Μου είχε κοπεί η όρεξη. Ήμουν κοντά στην αναιμία»

Gossip-tv Team

 

Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις εξαντλητικές προπονήσεις της στην ενόργανη και τους λόγους που η μητέρα της αποφάσισε να τη βγάλει από το άθλημα.

Η Ιωάννα Παππά είπε: «Έκανα 9 ώρες προπόνηση. Μου είχε κοπεί η όρεξη. Η μητέρα μου αποφάσισε να με βγάλει από την ενόργανη λέγοντάς μου ότι δεν με επέλεξαν για την επόμενη χρονιά. Ήμουν κοντά στην αναιμία, το έκανα για λόγους υγείας».

Και πρόσθεσε: «Σε όλη μου τη ζωή είχα σχέση αγάπης – μίσους με το φαγητό, είχε λειτουργήσει τότε η υπερδραστηριότητα σε βάρος μου».

1702383748842-29525234-ioanna-pappa.jpg

Όπως είπε, δεν της άρεσε ποτέ το σχολείο κυρίως για το αίσθημα ανταγωνισμού που γεννιέται στα παιδιά: «Έχω μία απέχθεια για το σχολείο, ο τρόπος. Δεν πιστεύω ότι λειτουργούν σωστά».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε στο γιατί επέλεξε σύμφωνο συμβίωσης: «Περισσότερο τα χρόνια “γράφουν” παρά το να έχεις παντρευτεί. Δεν έχω νιώσει αυτή τη διαφορά. εμείς έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης το λέμε και γάμο αλλά δεν έχω αποδώσει οτιδήποτε έχει συμβεί σε αυτό.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved