Media

Ράδιο Αρβύλα: Το δώρο και οι ευχές του Κανάκη στους Κουρή-Τοπαλίδου για τον γάμο τους!

Gossip-tv Team

Σήμερα, μέσα από τη σατυρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης αφού ευχήθηκε στον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου για τον χθεσινό (12/12) γάμο τους, ανακοίνωσε και το δώρο του προς εκείνους. 

«Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Μας αρέσει να πειράζουμε ανθρώπους που αγαπάμε, ανθρώπους που συμπαθούμε, που είναι φίλοι μας και εκτιμάμε. Τα παιδιά παντρεύτηκαν χθες» είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής και συνέχισε:

«Αναφέρομαι στον Νίκο Κουρή, με τον οποίο είχαμε μια ωραία ανταλλαγή όταν έκανε το τηλεπαιχνίδι “Δες και Βρες”. Και η γυναίκα του η Έλενα Τοπαλίδου, πραγματικά να βρείτε μια γυναίκα σας εύχομαι που θα σας θαυμάζει όπως η Έλενα τον Νίκο».

koyris-topalidou-pano.jpg

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε λέγοντας: «Αυτό είναι το δώρο μας για τον γάμο σας παιδιά! Το δικό μας δώρο, ξέρετε είναι λίγο διαφορετικό. Είναι “Ράδιο Αρβύλα” δώρο αλλά είναι από την καρδιά μας».

Το βίντεο που προβλήθηκε φυσικά ήταν αστείο με την Έλενα Τοπαλίδου σε παλιότερη συνέντευξή της να αναφέρει όλα εκείνα που εκτιμά στον Νίκο Κουρή και φυσικά οι Ράδιο Αρβύλα έβαλαν το... χεράκι τους για να το διακωμωδήσουν.

Όταν προβλήθηκε το βίντεο ο Κανάκης κατέληξε χαρίζοντας τις ευχές του στο ζευγάρι: «Μέσα από την καρδιά μας να ζήσετε. Πολύ όμορφο ζευγάρι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved