Media

H Φάρμα: Ο Παρλάντζας θέλει διακαώς να φύγει ο Τσάμης: «... Μπας και μας αδειάσει τη γωνιά»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

H Φάρμα: Μετά από 72 μέρες στη Φάρμα, κανένας από τους παίκτες δεν φαίνεται να κρατάει έστω τα προσχήματα αφού πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό. 

Έχουν απομείνει λίγοι στη Φάρμα και όλοι τώρα θέλουν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν φυσικά το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Η τελευταία που αποχώρησε ήταν η Κριστίνα η οποία και άφησε ένα γράμμα πίσω της για να το διαβάσουν οι συμπαίκτες της.

Ο Παρλαντζάς το βρήκε και ξύπνησε όλους τους συμπαίκτες του προκειμένου να το διαβάσουν όλοι μαζί.

Μάλιστα, είπε στον Τσάμη να είναι εκείνος που θα το διαβάσει σε όλους. Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί το έδωσε σε εκείνον να το διαβάσει και δεν το έκανε ο ίδιος όμως μετά την ανάγνωση του γράμματος της Κριστίνας, ο Παρλαντζάς αποκάλυψε τον λόγο που είχε κάνει όλο αυτό.

Όπως είπε, είναι προληπτικός και αποφάσισε να μη το διαβάσει ο ίδιος αλλά να το δώσει στον Τσάμη που θέλει διακαώς να δει σύντομα εκτός παιχνιδιού μιας και όπως τόνισε, την τελευταία φορά έφυγε συμπαίκτης του που είχε διαβάσει προηγούμενο γράμμα παίκτη που είχε αποχωρήσει.

Η αποκάλυψή του προκάλεσε γέλια στους περισσότερους, όχι όμως στον Τσάμη ο οποίος κατάλαβε αμέσως πως ήταν... μομφή για τον ίδιο καθώς ο Παρλαντζάς δεν θέλει να τον έχει μέσα στα πόδια του στη Φάρμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved