Media

Fame Story: Μάγεψε με την εμφάνιση του στον ημιτελικό – «Έχει 100% θέση στον τελικό»

Gossip-tv Team

Ο ημιτελικός του Fame Story είναι γεγονός και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτός για να πάρουν το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής 22/12.

O Τίτος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ερμηνεύοντας το «Όλα σε αγαπάνε» και Σταμάτη Γονίδη.

«Αυτό το κομμάτι επειδή το έχουμε στα αυτιά μας από τον Σταμάτη Γονίδη υπέθεσα ότι θα είναι παγίδα. Του έδωσες τον δικό σου χαρακτήρα και άκουσα καθαρά τον Τίτο. Με τα δικά σου μέτρα, τα δικά σου γυρίσματα. Μπράβο σου, το έκανες δικό σου το τραγούδι και αυτό σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν μπήκε καλά και ευτυχώς σηκώθηκε και εξελίχθηκε καλά. Είσαι η ήρεμη δύναμη και εξελίχθηκες. Πέρασες λίγο σμουθ στην πορεία των μηνών και έχεις εξελιχθεί καλλιτεχνικά. Είσαι ένας άνθρωπος με ευγένεια και βγαίνει και στην ερμηνεία και στην σκηνή. Μου αρέσει αυτό που άκουσα και ήταν δυνατή η εμφάνιση που είδα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

FAM4423.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέφερε: «Έχει μια παγίδα αυτό το τραγούδι που λέγεται Σταμάτης Γονίδης. Να προσπαθήσει να κάνει κάποιος αμερικάνικα γυρίσματα σε λαϊκό τραγούδι. Εσύ είπες “Σταμάτης δεν μπορώ να γίνω” και το είπες σωστά, μαγικά με τον δικό σου τρόπο. Ο Τίτο έχει 100% θέση στον τελικό, το αξίζεις, ξέρεις τι θέλεις».

Και ο Light κατέληξε: «Ήταν πολύ ωραίος ο Τίτος σήμερα. Υπήρχαν πολλές παγίδες όντως και τις ξεπέρασες επιτυχώς. Μου αρέσει που έχει την περσόνα του. Έχει γίνει ολόκληρος καλλιτέχνης, μπράβο σου!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved