Media

O Τριαντάφυλλος κατηγόρησε τον Βασάλο ότι δεν απαντάει στις κλήσεις του & εκείνος τον κάλεσε on air

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

O Τριαντάφυλλος, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, εξέφρασε και το παράπονό του ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν απαντάει στις κλήσεις του. Και τότε ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να λύσει το θέμα on air. 

Μην ξεχνάμε ότι οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν παρεξηγηθεί πριν από λίγο καιρό για κάποιες δηλώσεις που είχαν κάνει ο ένας για τον άλλον και ο Τριαντάφυλλος τον καλούσε στο τηλέφωνο για να τα βρουν.

«Η αλήθεια είναι για να είμαι ειλικρινής, μου έχει στείλει μήνυμα ο Τριαντάφυλλος, θα το ανοίξω τώρα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχεδόν με απολογητική διάθεση και όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τού έκανε παρατήρηση και του είπε ότι είναι κατινιά το να μην απαντάει σε έναν άνθρωπο που τον καλεί στο τηλέφωνο, εκείνος απάντησε:

vassalos-triantafyllosssdf.jpg

«Δεν είναι κατινιά, ούτε κομπλεξικό. Δεν το έχω σηκώσει γιατί δεν τα έχω καλά με τα τηλέφωνα. Κανένα πρόβλημα, έχει λυθεί το ζήτημα. Δεν απάντησα ούτε στο μήνυμα του…»

Και τότε άρπαξε το τηλέφωνό του και αποφάσισε να τον καλέσει on air για να το λύσουν. Ο Τριαντάφυλλος όμως δεν απάντησε καθώς όπως σχολίασαν στο πάνελ, είχε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved