Media

«Ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας» - Ανατριχιάζει το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Φλωρινιώτη

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα προβλήθηκε ένα βίντεο με το τελευταίο συγκλονιστικό μήνυμα του Νίκου Φλωρινιώτη, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που όμως τον πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή, νοσηλευόμενος κάνοντας τις θεραπείες του.

nikos-floriniotis-antigrafo2.webp

«Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι στο νοσοκομείο, γιατί έκανα κάποιες εξετάσεις και κάτι έδειξαν και η γιατρός μου και το team της, αποφάσισαν να νοσηλευτώ, για να με έχουν από κοντά, να με παρακολουθούν για να δουν πώς πηγαίνω. Μετά από έξι μήνες θεραπεία, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξω και να περάσω στον δεύτερο κύκλο θεραπείας. Ήθελα να ευχαριστήσω τη γιατρό μου και το team της, όπως και εσάς και όλον τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα αγάπης που πήρα, να είστε πάντα καλά όλοι. Αύριο ξεκινάω τη νέα μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών μου και την αγάπη από όλους εσάς, ελπίζω σύντομα να είμαι κοντα σας. Σας ευχαριστώ όλους», έλεγε ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος στην εκπομπή Tlive, η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved