Media

Τάκης Χρυσικάκος: «Έζησα πολλούς μεγάλους έρωτες - Οι γυναίκες με απατούσαν από ανασφάλεια»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Χρυσικάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη για την προσωπική του ζωή, το θέατρο αλλά και τα παιδικά του χρόνια. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος και φέτος ερμηνεύει στο θέατρο τον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Μιχάλη Γενίτσαρη, μιλάει για την σχέση του με το ρεμπέτικο, το τυχαίο ξεκίνημά του στο Θέατρο Τέχνης, αλλά και το πώς έχασε έναν ρολό που του είχε προτείνει ο Γαβράς επειδή δε μιλούσε γαλλικά,

«Μεγάλωσα στην Κοκκινιά, αυτά τα τραγούδια άκουγαν οι γονείς μου και οι φίλοι τους στα γλέντια. Μου έδιναν ρόλους αριστοκράτη λόγω φιζίκ, ο Γαβράς μου είχε πει πως έχω ‘φιζίκ ιντερνασιονάλ’. Μου πρότεινε να παίξω σε μία τηλεταινία, άλλα δεν έπαιξα διότι δε μιλούσα γαλλικά».

xrisikakos.webp

Για την ενασχόλησή του με το θέατρο αναφέρει:

«Ήθελα να δώσω εξετάσεις στην σχολή εμποροπλοιάρχων, στην δραματική πήγα για να μη χαθεί ο χρόνος. Είχα την τύχη να διαλέξει ο Κουν 5 παιδιά μέσα από εκατοντάδες και ένας από τους 5, ήμουν κι εγώ. Όταν βγήκα στο θέατρο, δεν ήξερα πως ήμουν ωραίος και ο Κουν μου έδινε διαρκώς κόντρα ρόλους. Αν η αναγνώριση ερχόταν νωρίτερα, θα είχα καβαλήσει το καλάμι. Στο πλατό ήμουν πάρα πολύ μεγάλο πειραχτήρι, έπεφταν όλοι κάτω από τα γέλια».

xrisikakos2.webp

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, λέει:

«Έζησα πολλούς και μεγάλους έρωτες. Υπήρξα πολύ εγωιστής και κακομαθημένος από τις γυναίκες, δεν τις διεκδικούσα. Οι γονείς τους, συχνά, παρενέβαιναν και οι σχέσεις μου δεν προχωρούσαν. Οι γυναίκες με απατούσαν από ανασφάλεια».

Όσο για την ανιψιά του είπε: «Η ανίψια μου και ο γιος της είναι τα παιδιά μου, αυτά με κρατούν στη ζωή».

Ο δημοφιλής ηθοποιό ερμηνεύει τον μονόλογο «Τα κατά μάρκων, μία ρεμπέτικη λειτουργία».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved