Media

Βέφα Αλεξιάδου: «Οι σεφ αναγνωρίζουν ότι με αγαπάει ο κόσμος. Δεν βγήκα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Βέφα Αλεξιάδου βρέθηκε στο πλατό της μαγειρικής εκπομπής της ΕΡΤ Π.Ο.Π. Μαγειρική και μίλησε με τον Ανδρέα Λαγό για την πορεία της μέχρι σήμερα στον κόσμο της τηλεόρασης και των κουζινών. 

Η τηλεοπτική μαγείρισσα αφού παρακολούθησε τον γνωστό σεφ να φτιάχνει ψητά ελληνικά κυδώνια με κρέμα βανίλιας μίλησε για την αγάπη που της έχει δείξει ο κόσμος αλλά και οι συνάδελφοί της, ακόμα και οι πιο ξακουστοί.

Συγκεκριμένα είπε: «Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευλογία. Το αντιμετωπίζω με απλότητα, ταπείνωση, καλή διάθεση, να μην κάνεις τον έξυπνο.

Αν προσπαθείς να κάνεις τον έξυπνο και δεν συμπεριφερθείς με τον τρόπο που πρέπει θα κάνουν πίσω, θα φύγουν. Σέβομαι τον τηλεθεατή, ακούω τη γνώμη του.

Όταν θα μου πεις μια άποψη δεν θα την πετάξω.

vefa-alexiadi.jpg

Ποτέ δεν απορρίπτεις μια ιδέα που σου λέει κάποιος. Άκουσέ την πρώτα, δεν σου άρεσε, πέταξέ την. Γιατί να το κάνεις μπροστά σε αυτόν που στη λέει και να τον προσβάλλεις;

Οι σεφ της Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι με αγαπάει ο κόσμος. Γιατί δεν βγήκα ποτέ να κατηγορήσω. Όταν με ρωτάνε για τον έναν και τον άλλον, λέω ότι ο καθένας μαγειρεύει με τον τρόπο του. Ποτέ δεν είπα κακιά κουβέντα για κανέναν.

Τώρα που ήμουν στην Σουηδία μίλησα σε χίλια άτομα ακροατήριο, ήταν μεγάλα ονόματα μαγειρικής. Μίλησε ο μέντοράς μου.

Στο εξωτερικό είναι αδύνατον να κάνεις βήματα χωρίς μέντορα, πρέπει να έχεις κάποιον που θα σε φροντίζει και θα σε αγαπάει. Ο μέντοράς μου ήταν ο Κουαντρό!

Όταν σταμάτησα να κάνω τηλεόραση, δεν σταμάτησα να μην κάνω ταξίδια και εκπομπές μαγειρικής. Έλεγα στις φίλες μου “γιατί δεν βλέπετε; Είναι τόσο άλλοι;”. Και μου λένε ότι “εσείς τα λεγάτε αργά αργά. Ενώ τώρα τα λένε γρήγορα, κουνάνε τα χέρια. Εσείς ήσασταν άλλο πράγμα”».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Βέφα Αλεξιάδου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved