Media

Τσουρός για Γερμανού: «Υπήρχαν εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις με τη Ναταλία»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Τσουρός επιστρέφει ανανεωμένος και μίλησε στην κάμερα του «I Love ΣΟΥΚΟΥ» για τις αλλαγές στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα»...

Επίσης αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού και στην αυτοκριτική της στο «Night Out», σύμφωνα με την οποία έχει υπάρξει αυστηρή με τους συνεργάτες της.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Mega δήλωσε: «Το να λες σε έναν επαγγελματία ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, δεν είναι τόσο κομψό, αλλά από την άλλη, του το είπε για κάποιον λόγο, προφανώς για να τον ταρακουνήσει. Γι’ αυτό είναι και τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήτανε».

230924095156_tsouros-germanou.jpg

Ο επί τρία χρόνια συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού πρόσθεσε: «Ρωτάς εμένα να σου πω για τη Ναταλία Γερμανού που ήμασταν τρία χρόνια συνεργάτες και η σχέση μας είναι ακόμα καλή. Προφανώς και στη δουλειά θα ήταν καλή η σχέση μας. Εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις, φυσικά και υπήρχαν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και όλες τις οικογένειες».

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε στη συνέχεια: «Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής για να κάνει τη δουλειά του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved