Media

Ξέσπασε η Μπακοδήμου: «Να μας απαντήσει αύριο η Super Κατερίνα» - Η οργή της on air

Gossip-tv Team

Την οργή της έδειξε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής «Γειά σου» για την εκπομπή της «Super Κατερίνα» και το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε on air για το περιστατικό όπου ένας ρεπόρτερ περίμενε τον Νίκο Πολυδερόπουλο με κάμερα στο θέατρο, λίγες μέρες μετά τη δύσκολη απώλεια του 28χρονου αδερφού του.

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος…», είπε η Μαρία Μπακοδήμου φανερά εκνευρισμένη και συμπλήρωσε:

«Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια».

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου τόνισε: «Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το ξέσπασμα της παρουσιάστριας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved