Media

Survivor 2024: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - «Κάποιοι φοβούνται τη συνέχεια...»

Gossip-tv Team

Ολοκληρώθηκε το πρώτο συμβούλιο του Survivor 2024 και από αυτό προέκυψε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με την ομάδα των μπλε να έχει σε αυτό τον πρώτο λόγο μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν με ευκολία τη νίκη οπότε οι Μαχητές θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο ένας μετά τον άλλον ακολούθησαν τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας.

LIANOS2.jpg

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Πρώτη στον τάκο βγήκε η Δώρα με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.

«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει λόγο στην αποχώρηση αλλά αυτή θα έρχεται κάθε εβδομάδα έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υποψηφίους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved