Media

Μαρτίκας: Τα πρώτα σχόλια για την πρεμιέρα του Survivor & η πρόταση γάμου στη Βρισηίδα -Τι ετοιμάζει

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή (7/1) πρεμιέρα του Survivor 2024!

Ο γνωστός επιχειρηματίας και φαρμακοποιός, αναφερόμενος στους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, είπε ότι ξεχώρισε κάποιους παίκτες όπως τον Σάββα Γκέντσογλου που χαρακτήρισε «δυνατό».

Ο Σπύρος Μαρτίκας επεσήμανε ότι θα πρέπει η Κατερίνα Δαλάκα να κάνει τα πάντα φέτος για να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές της και όσους τη στηρίζουν και ότι πρέπει να τιμήσει το δυνατό συμβόλαιο που έχει.

martikas-2.jpg

Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί φέτος πρόταση για να βρεθεί και εκείνος ή η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Άγιο Δομίνικο, είπε ότι η αγαπημένη του δεν θα ήθελε να ξανακούσει κάτι τέτοιο ενώ τόνισε πως εκείνη δεν θα ξαναάλλαζε τη ζωή της για κάτι τέτοιο.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αν θα δούμε μέσα στο 2024 πρόταση γάμου στη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε με χιούμορ πως όλα θα γίνουν ξαφνικά και επεσήμανε πως... γεννήθηκε έτοιμος για μία τέτοια πρόκληση στη ζωή του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved