Media

Survivor 2024: Ο Σοϊλέδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει για Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε μέσα στους επόμενους έξι μήνες που θα διαρκέσει ο φετινός κύκλος του Survivor άφησε ο Άρης Σοϊλέδης

Στη χθεσινή (7/1) πρεμιέρα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην φιναλίστ του Survivor είχε ετοιμάσει... κατάσταση στο σπίτι του για να απολαύσει με φίλους την πρεμιέρα μιας και στο ριάλιτι επιβίωσης φέτος συμμετέχει η σύντροφός του και μέλλουσα σύζυγός του Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης είχε μαγειρέψει κιόλας για τον ίδιο και τους φίλους του προκειμένου να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η βραδιά.

soiledis.jpg

Ανάμεσα στους φίλους του που είδαν μαζί την πρεμιέρα ήταν και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος στον «αέρα» της εκπομπής Fay's Time, δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον καλό του φίλο, Άρη στον Άγιο Δομίνικο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τι θέλει όμως ο ίδιος; Όταν ρωτήθηκε ευθέως από τη Φαίη Σκορδά για το αν έχει κάνει συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής και αν θέλει να ζήσει μία τέτοια νέα πρόκληση, ο Άρης είπε ότι δεν έχει κάνει κάποια κουβέντα αλλά δεν θα απέκλειε τελείως ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Επεσήμανε δε ότι είναι καλά στη ζωή του, είτε έρθει το Survivor είτε όχι.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved