Media

Cash or Trash: Συνεργαζόταν με Ζαμπέτα & Μούσχουρη και πήγε να πουλήσει την καρέκλα του Αλ Πατσίνο

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Cash or Trash: Ξεχωριστή ήταν η ιστορία που είχε να διηγηθεί η Ανδρομάχη Σακκά, πρώην τραγουδίστρια η οποία στα 16 της χρόνια έφυγε με τον Γιώργο Ζαμπέτα για περιοδεία στην Αμερική και τελικά έμεινε εκεί καθώς γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της. 

Όπως αποκάλυψε η Ανδρομάχη, μετά τη συνεργασία της με τον Ζαμπέτα τραγουδούσε με τη Νάνα Μούσχουρη μέχρι που τελικά γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της και σταμάτησε να τραγουδάει.

andromaxi-sakka.jpg

Έζησε για τουλάχιστον 50 χρόνια στην Αστόρια της Αμερικής καθώς ο σύζυγός της με τον θείο του διατηρούσαν ένα εστιατόριο το οποίο επισκέπτονταν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος την περίοδο που γυριζόταν η ταινία «Σέρπικο», έτρωγε εκεί.

cash-or-trash-3.jpg

Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, χάρισε στον σύζυγό της την καρέκλα σκηνοθέτη που χρησιμοποιούσε εν ώρα δουλειάς. Μάλιστα η καρέκλα φέρει το όνομά του όμως όταν ο εκτιμητής ζήτησε από την Ανδρομάχη κάποιο αποδεικτικό για να πιστοποιήσει ότι η ιστορία είναι αληθινή, εκείνη απάντησε ότι δεν έχει κάποια φωτογραφία.

cash-or-trash.jpg

Ο εκτιμητής όρισε την προσφορά του στα 400 ευρώ όμως τελικά στο deal με τους αγοραστές, τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει μόλις 310 ευρώ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved