Media

Cash or Trash: Συνεργαζόταν με Ζαμπέτα & Μούσχουρη και πήγε να πουλήσει την καρέκλα του Αλ Πατσίνο

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Cash or Trash: Ξεχωριστή ήταν η ιστορία που είχε να διηγηθεί η Ανδρομάχη Σακκά, πρώην τραγουδίστρια η οποία στα 16 της χρόνια έφυγε με τον Γιώργο Ζαμπέτα για περιοδεία στην Αμερική και τελικά έμεινε εκεί καθώς γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της. 

Όπως αποκάλυψε η Ανδρομάχη, μετά τη συνεργασία της με τον Ζαμπέτα τραγουδούσε με τη Νάνα Μούσχουρη μέχρι που τελικά γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της και σταμάτησε να τραγουδάει.

Έζησε για τουλάχιστον 50 χρόνια στην Αστόρια της Αμερικής καθώς ο σύζυγός της με τον θείο του διατηρούσαν ένα εστιατόριο το οποίο επισκέπτονταν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος την περίοδο που γυριζόταν η ταινία «Σέρπικο», έτρωγε εκεί.

Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, χάρισε στον σύζυγό της την καρέκλα σκηνοθέτη που χρησιμοποιούσε εν ώρα δουλειάς. Μάλιστα η καρέκλα φέρει το όνομά του όμως όταν ο εκτιμητής ζήτησε από την Ανδρομάχη κάποιο αποδεικτικό για να πιστοποιήσει ότι η ιστορία είναι αληθινή, εκείνη απάντησε ότι δεν έχει κάποια φωτογραφία.

Ο εκτιμητής όρισε την προσφορά του στα 400 ευρώ όμως τελικά στο deal με τους αγοραστές, τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει μόλις 310 ευρώ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved