Media

Φαίδρα Δούκα: Πώς ισορροπεί καριέρα και μητρότητα και γιατί την εκνευρίζει ο Αθερίδης

Η Φαίδρα Δούκα βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για όλους και για όλα! Αναφέρθηκε στον Θοδωρή Αθερίδη, στη μητρότητα και στο επόμενο πρότζεκτ το οποίο ετοιμάζει και είναι πολύ... μεγάλο!

Μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της Θοδωρή Αθερίδη στην παράσταση «ΟΚ BOOMER» αποκάλυψε: «Πρόκειται για μια περίπτωση ανθρώπου. Είναι πολύ έξυπνος ο Θοδωρής Αθερίδης. Έχει κάτι το αντιφατικό. Εγώ είμαι πολύ οργανωτική, εκείνος από την άλλη είναι... “το βλέπουμε”, το οποίο μου άλλαξε και λίγο τη ζωή μου, επειδή είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα κρασάρει.

Όταν ξεκινάγαμε τις πρόβες, οι ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί και πολύ γρήγοροι. Είχαμε τύπου 17 πρόβες, που είναι πάρα πολύ λίγες. Μου έλεγε “γιατί κάνεις έτσι; Αν δεν είμαστε έτσι δε θα ανέβουμε”. Εγώ εκνευριζόμουν. Έπεσα στα δικά του νερά και είναι αναγκαίο από μια ηλικία και μετά να το κάνεις».

Η μητρότητα και τα επαγγελματικά σχέδια

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Φαίδρα Δούκα ανέφερε: «Είμαι αγχώδης. Ανακάλυψα ότι δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Όταν δεις ότι κάτι δε σε συμφέρει και δε λειτουργεί, το αλλάζεις. Όταν μεγαλώνεις βλέπεις και ποια πράγματα είναι πιο σημαντικά. Είναι όλα τέλεια; Όχι! Δε γίνεται να είναι όλα τέλεια, κάπου κάνεις πίσω. Δυο τόσο σημαντικά πράγματα όπως είναι η δουλειά και το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν γίνεται να είναι και τα δύο στην κορυφή, κάτι πρέπει να κάνεις πίσω, τουλάχιστον έτσι έκανα κι εγώ».

Για τα νέα πρότζεκτ και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια η γνωστή ηθοποιός είπε: «Είναι μεγάλη απόλαυση να μου δώσεις να αναλάβω κάτι, έχει ένα κράμα άγχους και ηδονής ταυτόχρονα. Είναι το καλύτερό μου. Να ψάχνω να βρω κάτι από το 0, να το οργανώνω.

Μου αρέσει να έχω πρότζεκτ. Θέλω λίστες, αν δεν υπάρχει θα βρω, θα το κάνω. Όταν δεν υπάρχει πρότζεκτ, υπάρχει μεγάλη θλίψη. Τώρα που οδηγούσα βρήκα το επόμενο πρότζεκτ, αλλά δεν μπορώ να το πω, είναι μεγάλο…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved