Media

Σασμός: Σε αυτή τη σκηνή «έσπασαν» Λαμπροπούλου – Λάλος: «Ήταν η εβδομάδα των Παθών»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκαν, με αφορμή την επιστροφή της σειράς Σασμός στον Alpha, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο που έχει αγαπηθεί όσο κανένα, μίλησε για τη σειρά ενώ αποκάλυψαν την πιο δύσκολη σκηνή τους.

sasmos-(1).jpg

«Όταν ήταν ο Νικηφόρος νεκρός και έπρεπε να του πάμε στο νεκροτομείο τα ρούχα, ήταν πολύ συγκινιασιακά φορτισμένη σκηνή. Έχουμε κάνει πολύ δύσκολες σκηνές φέτος ιδίως ήταν…», αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, είπε: «Αυτή και αυτή που πέθανε ο μικρός στα χέρια μου ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές. Η εβδομάδα αυτή των παθών ήταν για εμένα πάρα πολύ δύσκολη, ήμουν χάλια».

Στο νέο επεισόδιο

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 - Επεισόδιο 53

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved