Media

Survivor 2024: Ο Παύλος Παπαδόπουλος πρώτος υποψήφιος και η ένταση στο συμβούλιο

Gossip-tv Team

Survivor 2024: Για πρώτη φορά οι Διάσημοι μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας μιας που έχασαν την ασυλία.

Μετά από αρκετούς τραυματισμούς, ειρωνείες αλλά και πανηγυρισμούς την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Μαχητές, κι έτσι οι Διάσημοι για πρώτη φορά ψήφισαν τον πρώτο υποψήφιο από την ομάδα τους.

Σχεδόν ομόφωνα εκείνος που ψηφίστηκε είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος

DIASHMOI-PAYLOS-PAPADOPOYLOS.jpg

Ηλικία: 31 ετών

Ιδιότητα: Συγγραφέας

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show «Power of Love». Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε επιχειρήσεις εστίασης. Παράλληλα, έκανε μαθήματα δημιουργικής γραφής και πλέον έχει υπογράψει τα δύο πρώτα του βιβλία. Αυτό που θα τον δυσκολέψει περισσότερο είναι το θέμα υγιεινής και της καθαριότητας, ενώ εκείνο που θα του λείψει περισσότερο είναι η επικοινωνία με τον 12χρονο γιο του. Είναι νοικοκύρης στην καθημερινή του ζωή και υπόσχεται να προσφέρει στην ομάδα του από καθαριότητα μέχρι φαγητό! Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 8 ετών και η πρώτη του επαφή ξεκίνησε με την τέχνη του τζούντο. Παράλληλα, έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία.

Ένταση δημιουργήθηκε στο συμβούλιο με μια ατάκα του Φάνη που προκάλεσε την έκρηξη την Ασημίνας ενώ σχολιάστηκε από όλους τους Διάσημους.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved