Media

Άφωνη η Μενεγάκη με τον Στέφανο Μιχαήλ: «Είναι πολύ ευχάριστο να σε βλέπει κανείς»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Στέφανος Μιχαήλ ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Famagusta.

Η παρουσιάστρια μόλις τον είδε, ενθουσιάστηκε και δεν δίστασε να αναφερθεί στην εξωτερική του εμφάνιση.

eleni-1.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω! Έχεις αυτό το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς επάνω σου είναι… είσαι πολύ όμορφο παιδί! Τα μάτια σου έχουν ένα υπέροχο χρώμα, το πρόσωπό σου, το κορμί σου… είναι πολύ ευχάριστο να σε βλέπει κανείς».

eleni-stefanos.jpg

Ο ηθοποιός για την συμμετοχή στην σειρά ανέφερε: «Όταν με πήρε ο Ανδρέας να μου μιλήσει για την σειρά δεν με ενδιέφερε ούτε η συμφωνία που θα έκανα, ούτε ο ρόλος. Το θεωρούσα χρέος μου, αισθάνομαι περήφανος και ήθελα να είμαι πραγματικά κομμάτι αυτής της σειράς. Επομένως δέχθηκα κατευθείαν».

Αναφορικά με ρόλο που θα ενσαρκώσει ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε: «Υποδύομαι τον Θοδωρή που είναι παντρεμένος με την Μαριάννα. Η Μαριάννα είναι κόρη του Ανδρέα και της Χριστίνας, το ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Ο Θοδωρής μέσα στα χρόνια του γάμου του έχει μία εξωσυζυγική σχέση και λόγω αυτής της σχέσης ήρθαν τα πάνω – κάτω στην ζωή του, κι όλο αυτά θα τα δούμε στο πρώτο επεισόδιο».

stefanos43.jpg

Ενώ για το επεισόδιο της πρεμιέρας που θα είναι την Κυριακή στις 21 Ιανουαρίου, είπε: «Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα, θα έχει αναφορές στο χθες, θα έχει από όλα. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι πολύ δυνατό, θα υπάρχει κι ένας φόνος, όπου εκεί θα αναποδογυριστούν ζωές. To πρώτο επεισόδιο θα έχει τους τηλεθεατές συνέχεια στην τσίτα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved