Media

Survivor 2024-Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του - «Δεν χαίρομαι που είμαι εδώ»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Ο Παύλος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, όπως παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου ότι δεν του αρέσει καθόλου που έφυγε τόσο νωρίς από το Survivor.

«Ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω γιατί δεν είχα θέμα ούτε στην επιβίωση ούτε στο φαγητό, το είχα βρει και ας έχασα λίγα κιλάκια» είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός.

Έχανα στο τόσο! Στεναχωρήθηκα πολύ με τον Αλέξη Παππά που κλαίει, είχαμε έρθει κοντά. Γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα μου.

1705839683081-470313497-papadopoulos-pavlos.jpg

Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά από εμάς. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες αλλά πράγματα που γίνονται μπροστά μας. Θα βλέπατε έντονα εξελίξεις».

Σε ό,τι αφορά τους άλλοτε παίκτες του, ο Παύλος Παπαδόπουλος σχολίασε:

«Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά και έπεσαν όλοι πάνω του. Δείχνει ότι έχει γνώσεις αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ακέραιο χαρακτήρα. Όταν μιλάς και λες “εν μέρει έχεις δίκιο” σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη. Εγώ όταν έχω μια άποψη επιμένω σε αυτό.

Ο Άγγελος θα φτάσει μακριά γιατί τώρα πιάνει ψάρια και λένε ότι κάνουν ζωή χαρισάμενη! Το Survivor είναι μια απίστευτη εμπειρία, ένα μέρος που τις λίγες ώρες που έχεις να σκεφτείς θα δουλέψει, οι αναμνήσεις, και βλέπεις τόσο ανθρώπους και το μόνο που σκέφτεσαι είναι…πολλά πράγματα. Είναι πηγή έμπνευσης για να γράψω ξανά βιβλίο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved