Media

MasterChef 2024: Το άδειο πιάτο που έδωσε στους κριτές, η αποχώρηση & ο αντίπαλος που έμεινε άφωνος

Gossip-tv Team

Μία ιδιαίτερη στιγμή είδαμε στην τελευταία οντισιόν του MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/1. 

Στο διαγωνισμό μαγειρικής είδαμε ανάμεσα σε άλλους τον 25χρονο Ηλία ο οποίος έχει καταγωγή από τον Λίβανο. Μαζί του εμφανίστηκε και ο 29χρονος Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν μία λευκή ποδιά και την είσοδο στο σπίτι του διαγωνισμού.

Τα πράγματα όμως για τον Κωνσταντίνο δεν πήγαν όπως τα είχε αρχικά προγραμματίσει, αφού δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το πιάτο που υποσχέθηκε στους τρεις κριτές. Ο 29χρονος θέλησε να φτιάξει κριθαρότο με γαρίδες αλλά μία σειρά από δυσκολίες που είχαν να κάνουν με τον εξοπλισμό αλλά και με τον χρόνο που του είχε δοθεί έφεραν το χειρότερο αποτέλεσμα.

m8.jpg

Ο ίδιος δεν μπόρεσε τελικά να έχει πιάτο προς παρουσίαση στη δοκιμασία του MasterChef.

«Δεν είναι αρκετά μαγειρεμένο το κριθαράκι, δεν έχω κάνει καν τον αφρό μου. Δεν έχω ένα πιάτο να σας δώσω, είναι δική μου επιλογή. Μπήκα πολύ χαλαρά στη δοκιμασία, μου έμειναν αρκετά πράγματα να κάνω», παραδέχθηκε ο Θεσσαλονικιός παίκτης στους τρεις κριτές.

«Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα, η οποία μάλλον θα μου κάνει καλό στο τέλος της ημέρας. Είμαι απογοητευμένος πολύ με τον εαυτό μου», είπε ο 29χρονος υποψήφιος του MasterChef και αποχώρησε.

Ο Ηλίας κατάφερε με το πιάτο του να κερδίσει γευστικά τους κριτές και να εξασφαλίσει την είσοδό του στο σπίτι του MasterChef, ακούγοντας εξαιρετικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved